Rólunk

Megrendelőink akkor bíznak bennünk, ha azt látják rajtunk, hogy: nemcsak eladni akarunk nekik valamit, hanem valós megoldást kínálunk a mindennapi munkájukhoz, szakértői háttérrel.

EHS PONT Kft.

Cégünk jelenlegi formájában 2023. januárjában kezdte meg a működését, azonban lassan 20 év szakmai tapasztalat áll mögöttem. Ezalatt az idő alatt láttam már sok szabálytalanságot, emberi mulasztást, vizsgáltam több száz munkabalesetet, vettem részt hatósági ellenőrzéseken, képviseltem ügyfeleket az eljárások során, minősítettem megszámlálhatatlan gépet-eszközt, de nem tudom azt mondani, hogy mindent láttam. Minden ügyfél és minden eset más és más. Tanulni mindig, mindenből lehet! Lehetőség szerint levonni a tanulságot és átadni a megszerzett tapasztalatokat másoknak, hogy okoljunk belőle. Mert hiába szabályozza a szakterületeket több száz jogszabály, rendelet, törvény, szabvány, ha nem tartják és nem tartatjuk be, akkor ez semmit sem ér. Hiszem, hogy aki reggel elindul munkába, akkor az a napja végeztével térjen is haza otthonába épen és egészségesen! Ebben tudunk segítségükre lenni!

Csapatunk

Kővári Zsolt Péter

EHS vezető, munkavédelmi szakember, tűzvédelmi főelőadó, zuhanásbiztonsági felülvizsgáló szakértő.

Sorosi Orsolya

Ügyvezető

Kapcsolat

A "Lépj velünk kapcsolatba" gombra kattintva fel veheti velünk a kapcsolatot ha bármilyen probléma vagy kérdés merülne fel.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el